Miljøpolitik

Kvik Multi Service tænker på miljøet

Kvik Multi Service bruger kun svanemærkede rengøringsmidler, svanen er Nordisk Ministerråds miljømærke for produkterder ikke er fødevarer – de såkaldte non food produkter.

Svanemærket viser, at varene er blandt de mindst miljøbelastende i den pågældene varegruppe. Mærket sætter grænser for udledning af giftige stoffer, og for indholdet af uønskede stoffer i varen.

Vores mobile vaskeanlæg til udvendig vinduespolering/rammevask og facadevask bruger slet ikke kemikalier, vandet bliver filtreret gennem en række filtre, og bliver til såkaldt afioniseret vand, dvs. vand som bliver befriet for alle opløste mineraler, det fremstilles gennem en rensningsproces, hvori det vigtigste led er ionbytning.

Her fjernes fx calcium-ioner, fosfat-ioner og nitrat-ioner samt alle opløste luftarter fx kuldioxid og ilt, dvs. kemisk rent vand, som overhovedet ikke belaster miljøet den mindste smule.

Til tagrensning bruger Kvik Multi Service en miljøgodkendt Aquilla højtryksrenser med asbest filtre, så asbestfiberene bliver opsamlet og afleveret til kommunekemi i flg. Gældende lovgivning, så miljøet spares for unødig forurening.

Ligeledes bruger vi kun miljøgodkendt maling/imprægnering til tage & facader fra ISO PAINT, som er Europas førende producent af disse typer malinger/imprægneringer.

Til efterisolering bruger vi Papiruld som er et co2 neutral miljøgodkendt produkt, det er imprægneret mod brand, råd & svamp, samt skadedyr,isoleringsevnen er er ca 25 % bedre end f eks.

Mineralulds bats, og Iso Arctic (flamingo tilsat grafit) som isolerer 20 % bedre end alm. flamingo.