Kvik Multi Service

Algebehandling m/ droner


Alger og mos kan give alvorlige skader grundet bl.a. frostsprængninger på tage/facader o.lign. derfor er det vigtigt at bekæmpe væksten af disse for at forlængebygningsdelenes/klimaskærmens levetid.


Svært tilgængelige tage/facader som f.eks. flereetagers bygninger kan med stor økonomisk og sikkerhedsmæssig fordel udføres med droner. 

Droneinspektion


Vi inspicerer f.eks. bygninger, tage, skorstene, tagrender, facader o.lign. så i nemt og hurtigt kan få overblik over evt. skader eller tilstanden af bygninger eller bygningsdele, uden brug af lifte og andre omkostningstunge foranstaltninger.


Byggepladser kan med fordel overflyves med forskellige intervaller, med foto/film til progress rapporter osv.


Der leveres råfilm/fotomateriale i super 4k kvalitet til kunden enten på usb eller mail, alt efter aftale.


Kontakt os nu for at få et gratis tilbud på jeres projekt

Regulering af måger m/ droner


Måger er ofte til stor gene i byerne, især når deres unger klækker fra æggene er der larm og stor fjendelig aktivitet fra mågerne.


Vi kan med drone lokalisere rederne og sprøjte æggene med parafinolie, som er et rent naturprodukt som ikke forurener eller skader mågerne.


Olien lukker porrene i æggene så de ikke klækker, og derfor kommer der ikke nye generationer af måger i kolonien, og så vil de finde nye, mere frugtbare redepladser.